Založ si blog

Detské pieskovisko.

Pod oknami obyvateľov Slovenska sa strhol obrovský krik detí hrajúcich sa na neveľkom pieskovisku.Sú to poväčšine deti zbohatlíkov,ponovembrových disidentov,neúnavných bojovníkov za demokraciu.Ale o čo tu vlastne ide?Čo alebo kto tento krik a plač rozmaznaných frackov zapríčinil?Tak si to teda pekne,krásne rozoberme od začiatku.

Už vlastne nikto ani nevie prečo ,tieto detičky sa rozhodli,že si „demokraticky“zvolia hračku roka a dajú jej familiárne meno „čentko“.Ale tu vyvstal problém s ktorým detičky nepočítali.Jedným sa páčila,iným nie.A tak po vzore svojich ocinkov začali hlasovať.Ako to však obyčajne chodí jeden ťahal „čihi“druhý „hota“a problém je na svete.Nič však nie je pre týchto šintrov nemožné a preto dali hlavičky dohromady a vymýšľali a vymýšľali.Budeme sa fotiť.Nepomohlo.Budeme hlasovacie lístky označovať.Nepomohlo.Budeme chodiť po dvaja,budeme to,budeme ono.A keď sa už zdalo,že sa skutočne nedohodnú,slovo si zobrala „vodkyňa“.Síce nastrčená,ale hlavne naivne si mysliaca,že vodkyňou je a tvrdými slovami,že ak sa na „čentkovi“ nedohodnú ona im už vodkyňu robiť nebude,úspešne divadielko ukončila.A stalo sa čo sa stať muselo.Keď dostatočne znásilnili demokraciu,nakoniec si „čentka“ za hračku roka zvolili.Lenže nastal druhý problém.Celé divadielko okolo voľby hračky roka,sa nepozdával jednému ujovi a ten sa nakoniec rozhodol,že im tú hračku zoberie.A tak nastal krik a ak dovtedy,jeden či druhý pochybovali či konali správne,že si zvolili zrovna“čentka“teraz sa ich hnev zjednotil a obrátil tým „správnym“ smerom.Dokonca aj najfanatickejší,kresťansky vychovaný členovia tejto detskej komunity,zabudli na to čo ich učili,a tak ako sa farizejsky zachovali počas voľby,tak sa aj teraz pridali na stranu tých,ktorým nie je nič sväté.Vodkyňa,ktorá toto celé zavinila,už dávno nie je vodkyňou a Ywet ako ju všetky deti familiárne volali,už dokonca dobrovoľne/nasilu/detskú komunitu dávno opustila.Našiel sa však nový hrdina,ktorý by sa veľmi rád,ba dokonca až chorobne veľmi rád stal vodca stáda.A tak oprášil svoj kostým „supermana“ v ktorom tak ohúril svojich detských rovesníkov,keď na maškarnom plese s ponožkami vypchaným rozkrokom,sa ešte ako tak cítil dôležitý,a zavelil do útoku.Toho zlého uja,ktorý nám nášho „čentka“zobral, zavrieme a hotovo.Žiaľ,toto chlápätko si neuvedomilo,že mozoček dieťaťa zvyčajne po experimentoch s mariškou zostáva trvale poškodený,tak aj v jeho prípade síce silné,ale idiotské slová spoločnosť zobrala na vedomie,/ba niektorí surfujúci po sociálnych sieťach aj súhlasili/ale našťastie väčšina si iba veľavýznamne zaťukala na čelo a nad „harašením“ malého Huga  iba neveriacky krútia hlavou so slovami „radšej loptu ako drogy“.

Chcem veriť,že tento nezmyselný krik našich ratolestí čoskoro utíchne a ja sa opäť spokojne vyspím,keď mi pod oknami prestane vykríkať Hugo,figliarik Hrušo,ba ani Mikino či Ywet.Na záver mi nedá nezaspomínať si na dieťa,ktoré,nie je to tak dávno,čo sa ako veľká voda do kolektívu týchto rozmaznancov nasáčkovala a svojimi rečičkami oblbovala kto sa len dal,mysliac si že napriek životnej pravde jemu sa proti vetru cikať isto iste podarí.A nepodarilo sa a tak nenápadne milý Igorko zaradil spiatočku už sa nepokúša o experimenty,ale zobral si k srdcu inú múdrosť,tú o tom kabáte a vetre.Však viete.

Rok s rokom sa stretol. .. .

28.04.2016

a sú tu opäť kortešačky s našimi slávne neslávnymi hokejovými reprezentantmi.Jeden má zranenie ruky,iný nohy,ďalší kojí atď .Rok čo rok to isté, samé výhovorky.Až do vypadnutia z play off boli samá ruka,samá noha a potom akoby uťal,zranenia nad zranenia,že človeku sa ani veriť nechce. Nieže by mi bolo ľúto,že znovu odmietajú reprezentovať Slovensko,veď až na [...]

A opäť je to tu. ..

26.02.2014

Nedá mi,aby som nereagoval na niekoho neznámeho z redakčného tímu Pravda k tomu,že je opäť nepovolená diskusia k článkom o správaní sa rómov k starším ľudom.Nie je to po prvý krát,keď po prihlásení sa do diskusie k práve zverejnenému článku ,s úžasom čítam „diskusia k článku je už uzatvorená“nie je možné pridávať názory. Pred niekoľkými dňami [...]

Kde sa zašila ombudsmanka?

13.02.2014

Polícia po brutalnych útokoch zasahovala a zatýkala v osadách. Húfne sa sťahujú z Luníka IX do Belgicka. Tak toto sú najnovšie správy z článkov v Pravde,ku ktorým nie je možné pridávať komentáre,pretože čuduj sa svete debata už bola ukončená. Kto a hlavne prečo ju „niekto“ukončil,keď ešte nebola ani zahájená. A čo na hrubé útoky na dôchodcov ,z [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 11316x
Priemerná čítanosť článkov: 1617x

Autor blogu

Kategórie