Založ si blog

Aha ho.

Zaujala ma správa,ako prišiel Karol Farkašovský o flek v Markize.

Na tom by nebolo nič zvláštne,iba ma udivuje že nenastal hon na čarodejnice zo strany pravicových poslancov.Žiadna tlačovka,žiadne vyjadrenie.Veď to je ich človek,bývalý hovorca zo zdravotníctva,teda presnejšie z dohľadu nad zdravotnou starostlivosťou.Čo sa to deje?

Živo si predstavujem,čo by bolo keby…keby dotyčný pán pracoval v RTVS a tá by sa s ním rozlúčila v podobnom štýle.Tak to by sme videli tie fofry,ako by sa nám v súkromných televíziach pretŕčal jeden krajší ako druhý.Len tak pre osvieženie pamäti,kto by to tak bol a zrejme by som uhádol aj ich poradie.Tak v prvom rade by vystúpila trojica Frešo,Kaník,Štefanec.za nimi by nasledovali Fígeľ,Bugár a Sulík.A tie zdôvodnenia.Ide o demontáž demokracie,o nekompetentnosti vedenia RTVS a ministra. Ako je toto v dnešnej dobe možné….atď atď.Skrátka,opakovala by sa situácia podobná tej okolo Hríba.

No a prítomnosť?Je ticho po piešine pretože kto by už len mohol kritizovať rozhodnutia súkromných médií.

 

Rok s rokom sa stretol. .. .

28.04.2016

a sú tu opäť kortešačky s našimi slávne neslávnymi hokejovými reprezentantmi.Jeden má zranenie ruky,iný nohy,ďalší kojí atď .Rok čo rok to isté, samé výhovorky.Až do vypadnutia z play off boli samá ruka,samá noha a potom akoby uťal,zranenia nad zranenia,že človeku sa ani veriť nechce. Nieže by mi bolo ľúto,že znovu odmietajú reprezentovať Slovensko,veď až na [...]

A opäť je to tu. ..

26.02.2014

Nedá mi,aby som nereagoval na niekoho neznámeho z redakčného tímu Pravda k tomu,že je opäť nepovolená diskusia k článkom o správaní sa rómov k starším ľudom.Nie je to po prvý krát,keď po prihlásení sa do diskusie k práve zverejnenému článku ,s úžasom čítam „diskusia k článku je už uzatvorená“nie je možné pridávať názory. Pred niekoľkými dňami [...]

Kde sa zašila ombudsmanka?

13.02.2014

Polícia po brutalnych útokoch zasahovala a zatýkala v osadách. Húfne sa sťahujú z Luníka IX do Belgicka. Tak toto sú najnovšie správy z článkov v Pravde,ku ktorým nie je možné pridávať komentáre,pretože čuduj sa svete debata už bola ukončená. Kto a hlavne prečo ju „niekto“ukončil,keď ešte nebola ani zahájená. A čo na hrubé útoky na dôchodcov ,z [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 11346x
Priemerná čítanosť článkov: 1621x

Autor blogu

Kategórie