Založ si blog

Aha ho. .

Deň ako stvorený na výlet do prírody.

Niekto sa potí pred všetečnými otázkami novinárov,iný zas naopak,využívajúc posledné,ešte ako tak teplé slnečné lúče neskorého babieho leta,vyrazili smerom k zrúcanine hradu.Jediné čo tieto dve skupinky spája je to,že pred verejnosťou demonštrujú riešenie rómskej problematiky.Tento pálčivý problém/ako ho správne v jednej TV debate ohraničil nový splnomocnenec vlády pre rómsku otázku/započal pred dvadsiatimi dvoma rokmi ako dôsledok zámeny pojmov demokracia a povinnosť.

Ale teraz sa pozrieme bližšie na tých takzvaných turistov.Aha ho,aké to prekvapenie veď to nie je nik iný ako náš exminister kultúry spolu s exštátnou tajomníčkou MPSVaR.Nuž u exministra ma to ani neprekvapuje,veď to má už nacvičené,pretože niekoľko krát už vystúpil na Krásnu Hôrku,odkiaľ nás uisťoval o okamžitom riešení uvedenia tejto kultúrnej pamiatky do ešte lepšieho stavu ako pred ničivými plameňmi.

Ale čo tu hľadá tá zakomplexovaná mladá „dáma“?Určite sa to čoskoro dozvieme,veď ako riešiť odnímanie detí slovenským rodičom v Anglicku,či opľúvanie predchodkyne jej šéfa,nám už niekoľko krát pred kamerami prezentovala.Žiaľ vždy v slovníku hodnému jej dosiahnutého vzdelania.

Na hrade je samozrejme už všetko presne naaranžované a za prítomnosti všadeprítomných redaktorov istej súkromnej televízie/JóóóJ skoro som uviedol jej názov/a show sa môže začať.Na scénu vstupuje podarená dvojica aby tu akoby náhodou našli tvrdo pracovať až troch rómov v naleštených novučičkých pracovných odevoch s hrdým nápisom na chrbte PRÁCA namiesto DÁVOK.

A teraz nastupuje náš agitátor,ktorý neúnavne vysvetľuje pracovitým rómom,ako sa im bude sveta žiť,keď budú pracovať a za to budú dostávať minimálne minimálnu mzdu.A prichádza aj na našu vzdelanú dámu s írečitým spôsobom vyjadrovania sa.My sme sem za Vami prišli osobne,kým ostatný o tom iba tliachajú./Zrejme pod tým čo s nej vyliezlo mala na mysli tú spoločnosť,ktorá sa potila pred novinármi/

Samozrejme,že podľa vopred vypracovaného scenára,bola zem v okruhu všadeprítomného sliedivého oka kamery,náležite skyprená,upravená,budiac dojem,že tu sa tvrdo pracuje.A slová chvály sa na hlavy zapírených rómov len tak valili.I keď prišlo k nejakej tej nezrovnalosti/v slabej chvíli jeden z „pracujúcich“ /keď po nekonečnom preslove exministra to už nevydržal a zahlásil.“Len aby sme s toho niečo aj mali“,čím zrejme vyrazil dych prítomným turistom,pretože príval slov ustal a s pocitom dobre odvedenej propagácie toho čo by v každej dobre spravovanej spoločnosti malo byť samozrejmosťou,sa rozišli a s určitým odstupom ich nasledovali aj „pracovitý“romovia.

Chcem však veriť,že nie je všetkým dňom koniec,a že táto partička sa zíde na inom mieste,možno v pozmenenej zostave ale s chuťou a oduševním ohlupovať národ.Lebo oni sú tí naj,lebo aj keď sa sem tam stane,že prestrelia,tak ich patentom je patent na rozum.

Rok s rokom sa stretol. .. .

28.04.2016

a sú tu opäť kortešačky s našimi slávne neslávnymi hokejovými reprezentantmi.Jeden má zranenie ruky,iný nohy,ďalší kojí atď .Rok čo rok to isté, samé výhovorky.Až do vypadnutia z play off boli samá ruka,samá noha a potom akoby uťal,zranenia nad zranenia,že človeku sa ani veriť nechce. Nieže by mi bolo ľúto,že znovu odmietajú reprezentovať Slovensko,veď až na [...]

A opäť je to tu. ..

26.02.2014

Nedá mi,aby som nereagoval na niekoho neznámeho z redakčného tímu Pravda k tomu,že je opäť nepovolená diskusia k článkom o správaní sa rómov k starším ľudom.Nie je to po prvý krát,keď po prihlásení sa do diskusie k práve zverejnenému článku ,s úžasom čítam „diskusia k článku je už uzatvorená“nie je možné pridávať názory. Pred niekoľkými dňami [...]

Kde sa zašila ombudsmanka?

13.02.2014

Polícia po brutalnych útokoch zasahovala a zatýkala v osadách. Húfne sa sťahujú z Luníka IX do Belgicka. Tak toto sú najnovšie správy z článkov v Pravde,ku ktorým nie je možné pridávať komentáre,pretože čuduj sa svete debata už bola ukončená. Kto a hlavne prečo ju „niekto“ukončil,keď ešte nebola ani zahájená. A čo na hrubé útoky na dôchodcov ,z [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 11338x
Priemerná čítanosť článkov: 1620x

Autor blogu

Kategórie